De Hanenburg

De Hanenburg bestaat al ruim 67 jaar in Ermelo.

Onze ligging is perfect; dichtbij het strand, bos en heide en een winkelcentrum op loopafstand.

In ons toiletgebouw zijn de sanitaire voorzieningen uitstekend. Er zijn ruime toiletten en douches, baby- verschoon mogelijkheid, gelegenheid voor afwassen, groente- wasplaats en chemische toilet- stortplaats. Tevens is er een wasmachine en een droger aanwezig.

Er is een mooie kantine met snackbar, waar u gezellig kunt eten; patat, snacks, saté, schnitzels, pannenkoeken, pizza’s enz. , natuurlijk ook voor uw drankje bent u hier van harte welkom. Tevens kunt u hier ; poolen, darten, bingo spelen & er is een kinderhoek aanwezig. In de kantine worden ook tal van evenementen georganiseerd, kijk hiervoor op de activiteiten lijst.

Wij hebben een prachtig, groot openlucht zwembad met daarbij een peuterbad.

Voor de kids is er een speeltuin met draaimolen, speelhuis, wip, zandbak, veerbeesten, klimrekken, glijbaan, picknicktafel en nog veel meer.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, de paden op de camping zijn verhard en er is een auto (caravan) wasplaats.

De tour plaatsen zijn mooi ruim, op alle velden zijn waterkranen aanwezig en verlichting.

Voor mensen die het echte campinggevoel willen opsnuiven, die kunnen kamperen en voor diegenen die graag hier hun eigen onderkomen willen hebben, voorzien van alle comfort en huiselijke warmte kan hier eventueel een chalet, sta- caravan of huisje aangeschaft worden.

Het is niet gegarandeerd dat alle chalets/ caravans en of huisjes die te koop staan, ook vermeld zijn op deze site, voor alle informatie kunt u graag telefonisch contact opnemen, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste informatie.

Soms beschikken wij over prachtige lege plaatsen, dan bestaat de mogelijkheid om een chalet / sta caravan of huisje te plaatsen in overleg.
Er zijn heel veel caravancentra in Nederland, waar u ongetwijfeld uw droom vakantie huisje kunt uitzoeken.

Geschiedenis

Bijna 70 jaar oud! Opgericht op 20 mei 1949.

Grappig detail: Een paar jaar geleden, sprak ik de man op de ansichtkaart afgebeeld met die gele trui. Hij vertelde mij dat hij diegene was van de foto, genomen zo’n 40 jaar geleden….” Echt waar ???”…zei ik….”Ja” zei hij, “let maar op” en hij haalde de gele trui uit de kast!! Hahahaha…Geweldig toch… Helaas is deze man inmiddels overleden, maar ik zal het nooit vergeten!!!

Recreatie

Tijdens het hoogseizoen is er een recreatie team aanwezig, die de kinderen ’s ochtends 2 uur vermaakt met leuke activiteiten.

Buiten die activiteiten zijn er ook :

(kinder) Disco’s, (kinder) Bingo’s, Darten, Biljarten, Zeskamp, Zwem & Wandel 4 daagse, “Glijvoetbal”, “Blij dat ik glij”, Hollandse dag, Playbackshow, Rommelmarkt, Jeu de Boule, Badminton, “Sint Hanenburg” enz. enz.

Kantine

In onze mooie kantine met snackbar, kunt u gezellig eten; natuurlijk ook voor uw drankje bent u hier van harte welkom!
Tevens kunt u hier ; poolen, darten, bingo spelen en er is een kinderhoek aanwezig. In de kantine worden ook tal van evenementen georganiseerd, kijk hiervoor op de activiteiten lijst.

KANTINE ‘T HENNETJE

Fokko Kortlanglaan 101
3853 KE Ermelo
0341557065

kantine

Wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Dan beantwoorden wij zo spoedig mogelijk al uw vragen.